GASTRONOMSKA VIZIJA

Kuhanje je strast, posvećenost i trud, ali sve se vraća kroz zadovoljstvo koje dolazi kada vidite da vas gost razumije i da uživa u doživljaju …" Ovo su riječi Vinka Frlan, chefa i vlasnika Stancije Kovačići- idealnog mjesta za potpuni gastro užitak.

Jelovnik se sastoji od lokalnih namirnica kao što su meso, riba, povrće, grobnički sir i skuta, istarski pršut, neizostavn miris i okus tartufa s dodatkom maslinovog ulja te začinskog bilja koje uspijeva u okućnici restorana i koje chef pomno bira prilikom kreiranje svojih jela. U restoranu Stancija Kovačići uvijek možete kušati tjesteninu koju sami pripremamo te svježe pečeni domaći kruh.

Kuhanje je strast, posvećenost i trud, ali sve se vraća kroz zadovoljstvo koje dolazi kada vidite da vaš gost razumije i da uživa u doživljaju …

Gastronomska ponuda restorana održava utjecaj podneblja, suvremeno pripravljana jela ispunjena mirisima i okusima primorja. Velika pažnja pridaje se kvaliteti namirnica, njihovoj svježini, načinu pripreme, te serviranu. U našem jelovniku uvijek ćete vidjeti odraz godišnjeg doba u kojem se nalazimo sa svim njegovim bogatstvima. Kako svako godišnje doba sa sobom nosi i svoje specifičnosti vlasnik i chef restorana Vinko Frlan uvijek će u svoj jelovnik utkati ukusne sezonske okuse.

<

STANCIJA KOVAČIĆI

Adresa: Rukavac 51, 51211 Matulji

Telefon: +385 51 272 106, +385 99 216 5009

Email: stancija.kovacici@gmail.com

RADNO VRIJEME: 12 - 23h

Utorkom NE RADIMO

U srpnju i kolovozu utorkom radimo od 18h

© 2016 Copyright d.istra

45.365134593

14.301474093

Naše koordinate:

N 45˚ 21' 916''

E 014˚ 18' 067''