U kuhinji chefa Vinka svaki dan se kreiraju jela koja naglašavaju okus i miris kraja.

 

 

KAKO PRAVILNO I NAJBOLJE SKUHATI HOBOTNICU?

 

 

 

 

Da bi hobotnica nakon kuhanja bila mekša:

 

1.  Hobotnica mora biti smrznuta

2.  stavlja se u proključalu vodu

3.  u vodu staviti i plutani čep

4.  kuhati 1:15 h

5.  pred kraj kuhanja dodati prstohvat soli

6.  ocjediti hobotnicu

7.  zamotati u foliju, staviti u pleh i poklopiti nečim teškim

8.  obavezno pustiti preko noći u frižideru

 

 

 

 

 

 

RADNO VRIJEME: 12 - 23h

Utorkom NE RADIMO

U srpnju i kolovozu utorkom radimo od 18h

45.365134593

14.301474093

Naše koordinate:

N 45˚ 21' 916''

E 014˚ 18' 067''

STANCIJA KOVAČIĆI d. o. o.

Rukavac 51, Matulji 51211

Trgovački sud u Rijeci

MBS: 040237786

 

Temeljni kapital: 1.616.700, 00 kn, nije uplaćen u cijelosti. 1.596,700, 00 kn – dio koji nije uplaćen

Vinko Frlan

Addiko banka Hrvatska

HR0225000091101250530

 

STANCIJA KOVAČIĆI

Adresa: Rukavac 51, 51211 Matulji

Telefon: +385 51 272 106, +385 99 216 5009

Email: stancija.kovacici@gmail.com

© 2016 Copyright d.istra

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu  Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija”