Note jeseni u stanciji Kovačići

 

 

Unatoč tmurnim i kišnim prvim danima jeseni, u Istri tijekom rujna i listopada obično vlada savršeno raspoloženje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Razlog za to može se pronaći u brojnim svježim plodovima prirode, karakterističnim za istarski poluotok, kao što su jedinstveni tartufi i ostale šumske gljive poput vrganja i lisičarki te mirisi dozrelih smokvi i osvježavajućeg ružmarina koji pruža dašak onog morskog svemu čega se dotakne.

 

U stanciji Kovačići koristimo upravo svježe lokalne i sezonske namirnice od kojih naš iskusni chef Vinko Frlan kreira posebne specijalitete i delicije. Vođeni vlastitom idejom posluživanja svježe, prirodne i domaće uzgojene hrane, našim gostima služimo povrće iz vlastitog vrta, domaće gljive i svježe tartufe iz obližnje Motovunske šume i marmeladu koju također sami spravljamo.

 

Jesen je vrijeme dobre hrane i dobrog vina, stoga je najbolje ukomponirati savršeno ukusno jelo s vrhunskim istarskim vinima kako bi postigli jedan savršen sklad očaravajućih okusa i mirisa. Naše ljubazno i stručno osoblje uvijek je spremno preporučiti vam butelju vrhunskog vina lokalnih proizvođača koje će se idealno stopiti s aromama jeseni.

 

Opustite se u idiličnom okruženju i savršenoj atmosferi koju ometaju tek zvukovi prirode na zalasku, uživajte u mirisima i okusima smjene godišnjih doba kroz kreativno osmišljene gastro specijalitete i priuštite si nezaboravne trenutke po kojima ćete pamtiti ovu jesen. Dobrodošli u stanciju Kovačići.

 

 

 

STANCIJA KOVAČIĆI

Adresa: Rukavac 51, 51211 Matulji

Telefon: +385 51 272 106, +385 99 216 5009

Email: stancija.kovacici@gmail.com

RADNO VRIJEME: 12 - 23h

Utorkom NE RADIMO

U srpnju i kolovozu utorkom radimo od 18h

© 2016 Copyright d.istra

45.365134593

14.301474093

Naše koordinate:

N 45˚ 21' 916''

E 014˚ 18' 067''