PAŠTETA OD PILEĆE JETRICE BY CHEF VINKO FRLAN

 

 

 

Potrebni sastojci:

Jetrica:

  • 1 kg pileće jetrice
  • 2 kapule
  • 1,5 dcl crnog vina
  • sol
  • papar,
  • 3 lista lovora

 

Smjesa sa začinima:

  • 200 g malaca
  • čajna žlica mljevene i dimljene slatke crvene paprike
  • aceto baslamico
  • ulje s tartufima
  • worchester umak
  • tabasco
  • 1,5 dcl prošeka

 

Priprema:

 

1. Za početak se posebno pripremi  jetrica. Kapula se sitno nasjecka i na malo maslinonovg ulja propirja dok ne postane staklasta. Na to stavimo pileću jetricu i zajedno još kratko pirjamo. Posolimo, popaprimo, dodamo lovor, podlijemo sa crnim vinom i prokuhamo 10-tak minuta dok vino ne ispari. Pustimo da se ohladi.

 

2. Smjesu od začina radimo tako da maslac pjenasto izadimo mikserom, dodavajući crvenu papriku, 3 kapi aceta, po par kapi ulja s tartufima, worchestera i tabasca te prošek.

 

3. Ohlađenu jetricu usitnimo u multipraktiku i postepeno je dodajemo u smjesu za začinima. Sve zajedno još malo izmiksamo kako bi se smjesa ujednačila.

 

 

 

 

 

 

Prijavite se na naš newsletter

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Radno vrijeme Stancije Kovačići do 15.04.2019.

Četvrtak - petak - subota: 12:00-23:00

Nedjelja: 12:00-19:00

Ponedjeljak - utorak - srijeda: zatvoreno (osim po dogovoru)

45.365134593

14.301474093

Naše koordinate:

N 45˚ 21' 916''

E 014˚ 18' 067''

STANCIJA KOVAČIĆI d. o. o.

Rukavac 51, Matulji 51211

Trgovački sud u Rijeci

MBS: 040237786

 

Temeljni kapital: 1.616.700, 00 kn, nije uplaćen u cijelosti. 1.596,700, 00 kn – dio koji nije uplaćen

Vinko Frlan

Addiko banka Hrvatska

HR0225000091101250530

 

STANCIJA KOVAČIĆI

Adresa: Rukavac 51, 51211 Matulji

Telefon: +385 51 272 106, +385 99 216 5009

Email: stancija.kovacici@gmail.com

© 2016 Copyright d.istra

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu  Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija”